Vuokraa vaihtolava tarpeisiisi Tuusulassa tai muualla Etelä-Suomessa

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Etsitkö vaihtolavaa pihatalkoisiin tai rakennustyömaalle? Vesa Lemmelä Oy tarjoaa kätevät ja toimivat vaihtolavapalvelut Tuusulasta koko Etelä-Suomeen. Erikokoisista vaihtolavoistamme löytyy sopiva lava kaikenlaisiin käyttötarpeisiin.

Saat meiltä esimerkiksi talkoolavat, jätelavat ja lumilavat. Toimitamme ja tyhjennämme lavat täsmällisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Voit varata lavat kauttamme myös penkkarikuljetuksiin!

Monipuoliset lavat kaikkiin tarpeisiin

Yrityksemme tarjoaa erikokoisia vaihtolavoja kaikenlaisiin tarpeisiin. Lavat ovat kätevä tapa hoitaa jätteiden keräys ja kuljetus esimerkiksi talkoopaikoilla ja rakennustyömailla. Ne sopivat hyvin muun muassa maa-aineksen keräykseen, kuljetukseen ja siirtoon kaatopaikalle tai kierrätykseen.

Kysy meiltä lisää erilaisista lavavaihtoehdoista. Me hoidamme lavojen siirrot toivomassasi aikataulussa – sinun on tehtävä vain tilaus! Kuljetamme lavan kohteeseen ja noudamme sen pois toivomanasi ajankohtana. Lavaan kerättyjen jätteiden tai tavaroiden käsittelystä sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa.

Pyydä tarjous puhelimitse!

Haluamme tehdä vaihtolavojen käytön asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomaksi. Mikäli tarvitset vaihtolavaa esimerkiksi rakennustyömaalle tai pihatalkoisiin, soita meille tai ota yhteyttä sähköpostitse ja pyydä tarjous! Vaivattominta ja nopeinta on pyytää hinta-arvio puhelimitse. 

Tarjoamme vaihtolavapalvelut Tuusulasta käsin kaikkialle Etelä-Suomeen. Ota yhteyttä – palvelemme mielellämme!

Tutustu myös siirto- ja kuljetuspalveluihimme

Kolme kokovaihtoehtoa

Lavavalikoimaamme kuuluvat muun muassa roskalavat, vaihtolavat, maansiirtolavat ja koneenkuljetuslavat. Hoidamme koneiden kuljetukset pitkällä kokemuksella, joten tutustu myös kattaviin siirto- ja kuljetuspalveluihimme.


Vaihtolavoja tarjoamme asiakkaillemme kolmessa koossa:


Pieni lava: 15 kuutiota, laidan korkeus 1,20 m.

Keskikokoinen lava: 20 kuutiota, laidan korkeus 1,4 m.

Suuri lava: 40 kuutiota, laidan korkeus 2,5 m.


Kerro meille mitä tarvitset, niin me autamme sopivan lavan valinnassa. Olemme toimineet alalla yli 30 vuotta, joten voit luottaa asiantuntemukseemme!

Puhelin-ikoni

Tarjoamme kattavan valikoiman vaihtolavoja Tuusulasta koko Etelä-Suomen alueelle. Soita ja kysy lisää vaihtolavapalveluistamme!

Ota yhteyttä