Nostopalvelut varmalla otteella Tuusulassa ja Etelä-Suomessa

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Vesa Lemmelä Oy tarjoaa monipuoliset nostopalvelut nykyaikaisella kalustolla. Palvelemme Tuusulasta käsin kaikkialla Etelä-Suomessa. 


Nostotöissä varmuus on valttia. Meidän tiimimme ja nosturiautomme palvelevat luotettavasti esimerkiksi rakennustarpeiden siirroissa, nostoissa ja asennuksissa.

Kuormausnosturilla helpotat urakkaasi rakennustyömaalla tai vaikka taloyhtiön pihatalkoissa. Nostureihin saa kiinni kouran ja kahmarin, mikä auttaa esimerkiksi risujen keräyksessä ja maa-ainesten levityksessä.

Nostot nykyaikaisella kalustolla

Kuuden nosturiautomme kapasiteetti on 14–95 tm. Niiden avulla autamme asiakkaita esimerkiksi rakennustyömailla muun muassa tarvikkeiden siirroissa, nostoissa ja asennuksissa. Isoimpaan nosturiimme on saatavissa henkilökori.

Lisäksi käytössämme on isoja nostureita (95, 80 ja 40 tm), pienempiä nostureita (26 ja 22 tm) sekä pieni peränosturi.

Kysy lisätietoja erilaisista nostureiden lisävarusteista, kuten visseistä, henkilönostokoreista, nostokehikoista, haarukoista ja kourista. Annamme mielellämme lisätietoa myös nosturiautojen kantavuudesta.

Pyydä tarjous nostosta!

Jos etsit kokenutta ja ammattitaitoista nostoalan yritystä Etelä-Suomesta, ota meihin yhteyttä! Pystymme usein antamaan hinta-arvion työstä nopeasti puhelimitse. Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse.


Tarjoamme nostopalvelut yrityksille, taloyhtiöille ja yksityisille asiakkaille Tuusulasta käsin kaikkialla Etelä-Suomessa ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Kysy lisää palveluistamme!

Tutustu myös siirto- ja kuljetuspalveluihimme

Nostopalvelut monenlaisiin tarpeisiin

Nostopalveluitamme hyödyntävät niin yksityishenkilöt, yritykset kuin taloyhtiötkin. Nostureihimme on saatavilla lisävarusteena esimerkiksi tukkikourat, jotka sopivat puun, betonin ja teräksen siirtämiseen. Hiekkakourat palvelevat puolestaan muun muassa hiekan, mullan, kuorikatteen ja muiden maa-ainesten siirroissa ja levityksissä. Kalustoomme kuuluvat myös veneennostokehikot.

Nostamme turvallisesti esimerkiksi työmaakopit ja merikontit. Hoidamme lisäksi kattonostot, nostot kattopeltien ja -huopien asentamiseen sekä kattotiilten, kattotuolien ja sääsuojien nostot. Toteutamme turvallisesti kaikki asennusnostot. 

Palvelutarjontaamme kuuluvat myös monipuoliset siirto- ja kuljetuspalvelut.

Puhelin-ikoni

Vesa Lemmelä Oy Tuusulasta tarjoaa nostopalvelut. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous!

Yhteystiedot