Koneiden siirrot ja raskaat kuljetukset Tuusulasta koko Suomeen

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Vesa Lemmelä Oy Tuusulasta tarjoaa toimivat ratkaisut koneiden ja raskaiden lastien kuljetukseen. Kuljetamme ja siirrämme täysperävaunuyhdistelmillä erilaisia pyörä- ja telakoneita.

Käytössämme on täysperävaunu-lavetti-yhdistelmäajoneuvoja, jotka kuljettavat koneita aina 25 t kg saakka. Tarjoamme kuljetuspalveluita Etelä-Suomesta myös muualle Suomeen ja tarvittaessa ulkomaillekin.

Koneiden siirrot turvallisesti

Tarjoamme monipuoliset koneiden siirto- ja kuljetuspalvelut tarvittaessa koko Suomen alueelle. Kuljetamme ja siirrämme pyörä- ja telakoneita.

Kalustoomme kuuluu täysperävaunu-lavetti-yhdistelmäajoneuvoja, joilla konekuljetukset hoituvat 25 t kg saakka. Lisäksi käytössämme on 6–7 metrin konelavoja ja lavettikärryjä. 


Kysy lisätietoja kuljetuspalveluistamme ja koneiden siirrosta. Kerromme mielellämme lisää esimerkiksi yhdistelmäajoneuvojemme mitoista ja kantavuudesta.

Toteutamme kuljetukset ja siirrot mahdollisuuksien mukaan hankalistakin paikoista. Mikäli lähtöpaikka tai kohde epäilyttää, pyrimme tutustumaan paikkaan etukäteen asiakkaan kanssa.

Tutustu myös nostopalveluihimme

Tasokas kuljetuskalusto

Käytössämme on täysperävaunu-lavetti-yhdistelmäajoneuvoja, kuljetukset onnistuvat 25 t kg saakka.

Kärrymme:

  • Tasainen kärry: pituus 12,5 m, lastauskorkeus 1 m, kantaa 26–29 t. Varusteina merikonttilukot ja juoksuohjurit.

  • Koneenkuljetuskärry (perävaunu): pituus 12 m, 4 akselia. Lastauskorkeus 1 m. Kantavuus 26–29 t. Konelavat loivilla rampeilla, näihin onnistuu esimerkiksi henkilöauton ajo.

Hoidamme myös leveät kuljetukset

Hoidamme asiantuntevasti leveät kuljetukset sekä erilaiset saatto- ja erikoiskuljetukset. Mikäli etsit kuljetusyritystä leveän tai muun erikoiskuljetuksen hoitoon, ota meihin yhteyttä! Annamme mielellämme lisätietoa kärryjen kantavuuksista ja mitoista.

Toimipaikkamme sijaitsee Tuusulassa, mutta toteutamme koneiden siirrot ja raskaat kuljetukset koko Etelä-Suomen alueella ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Kysy myös kuljetuksista ulkomaille!

Puhelin-ikoni

Koneiden siirrot onnistuvat turvallisesti Vesa Lemmelä Oy:n osaavan tiimin avulla. Palvelemme Tuusulasta käsin – kysy lisää!

Ota yhteyttä